top of page

Upplev revolutionen inom hudföryngring med Apollo Duet Skin Tightening & Infusion

 

Apollo Duet ligger i framkant när det gäller icke-kirurgiska radiofrekvens (RF) ansiktslyftningstekniker. Våra RF-behandlingar är berikade med infusion av aktiva kosmetiska lösningar i de djupare lagren av din hud. 

 

APOLLO Duet är ett banbrytande hudvårdssystem för ansiktet som unikt kombinerar tre ledande kosmetiska teknologier – 4:e generationens multipolära radiofrekvens (RF), elektroporation och jontofores.

Kombinationen av dessa teknologier med individuellt anpassade aktiva terapeutiska lösningar ('Derma Boost'), gör Apollo Duet extremt effektiv för att behandla många olika hudåkommor, inklusive inflammerad och irriterad hud , akne, pigmentering, seborré, rosacea och couperose. Systemet är mycket effektivt i anti-aging behandlingar.

Apollo Duet innehåller flera säkerhetsmekanismer, är intuitiv och ger en bekväm behandlingsupplevelse för patienterna.

STEG I : PEELING SOM DJUPRENGÖR HUDEN
För att starta din session, djuprengör vi huden med en lättare kemisk peeling. På så sätt blir efterföljande behandlingar effektivare.
STEG II: INFUSIONSBEHANDLING
Infusionsbehandlingarna utför sin magi med individuellt anpassade ingredienser som slussas djupt ner i huden med hjälp av en unik kombination av elektorporation/jontofores teknikerna.
STEG III: APOLLO DUET RADIOFREKVENS (RF) BEHANDLING
Föryngra din hud med vår RF-behandling, utformad för att lyfta, strama upp och minska fina linjer på halsen och i ansiktet.

Rekommendationen är att göra en kur om 4 ggr med Infusion behandling och radiofrekven. Det kan bli så att man kommer fler än 4 ggr eftesom man inte alltid gör Steg II och steg III samtidigt. Du kommer få se resultat redan efter första gången.

Resultat efter endast 1 behandling.

d312f245-dfc7-4256-ab1d-4a750dbdf3a5_edi

Resultat efter endast 1 behandling.

bottom of page