top of page

CARBOXY för dig som ex. befinner dig i Karlstad eller andra närliggande områden till Arvika

carboxy karlstad

Carboxy är det största sedan Botox - men helt naturligt. 

 

Mirakelgasen som effektivt och skonsamt läker och förbättrar skadad hud.

Vid Carboxy therapy injiceras små mängder koldioxid (CO2) under huden för att minska mörka ringar under ögonen, minska celluliter, bryta ner fett och förbättra huden och hudbristningar genom att stimulera kollagenproduktionen och blodcirkulationen. Koldioxid är den gas som vi normalt andas ut och den försvinner snabbt ur kroppen men startar en kraftfull stimulering av kroppens egna reparationssystem. Koldioxid är naturligt förekommande i våra kroppar och har använts på ett säkert sätt i stora mängder flera år inom sjukvården.

 

Resultat av behandling med Carboxy therapy:

  • Reducering av celluliter på rumpan, låren, armar och magen.

  • Reducering av hudbristningar på rumpan, låren, magen och brösten.

  • Reducering av lokala fettansamlingar t.ex. dubbelhaka, små fettbullar på magen, vid knän "kärlekshandtag", ridbyxlår, m.m

  • Hudåtstramning.

  • Reducering av påsar och mörka ringar under ögonen. 

  • Föryngring av ansiktets hud med mer spänst och färre små fina rynkor runt t.ex. ögonen. Käklinjen kan delvis stramas upp.

  • Hudföryngring och uppstramning också av hals, dekoltage och händer.

  • Förbättring av ärr.

En ökad halt av koldioxid i kroppen är vanligtvis ett tecken på dålig syresättning. Genom att injicera uppvärmd koldioxid så lurar man kroppen att tro att syrebrist uppstått, vilket resulterar i en omedelbar ökning av syresättningen. Syre är en av kroppens ungdomliga källor och hjälper till att förbättra elasticitet, blodcirkulation, kollagen samt minskar uppkomsten av fina linjer, rynkor och fettdepåer.

 

06.jpg
BokaTid_Vit_MorkBakgrund_120px.png

Med denna revolutionerande teknik kan man att utföra behandlingar som ingen annan metod klarar av. Carboxy Therapy har använts i Europa och USA i över 15 år!

Carboxy CDT Evolution är den enda utrustningen som är godkänd inom EU för injektioner med koldioxid. CDT Evolution har den högsta Medical CE godkännandet.

Välkommen att boka kostnadsfri konsultation.

Vi vänder oss till dig i bland annat Karlstad och

andra närliggande områden till Arvika.

För och efter bilder

carboxy_för_och_efter_2.jpg
Före och efterbild - CARBOXY
carboxy-ansikte_redigerad.jpg
carboxy-ansikte.jpg
fe1.png
bottom of page