top of page

Indikationer

# Torr fuktfattig hud

# Fina linjer & slapp hud

# Trött & matt hud

# Stora porer & akne

# Akneärr

#Hudtextur & hudton

#Bristningar & ärr

Micro-Needling i kombination med Filorga NCTF  vitamincocktail är en unik revitaliserande och hudförbättrande behandling. En perfekt behandling om du vill ha en yngre hud med jämn ton, mer fukt och lyster. Med micro-needling får alla hudtyper (äldre och yngre hud) en omedelbar förnyande effekt. Huden blir mer elastisk och fina linjer minskar. Det är en komplett behandling som även kan minska akne och stora porer.

Microneedling med NCTF även kallad Vitamincoctail är en mekanisk nålningsbehandling (vi använder oss av en handenhet som ger små fina nålstick samt elektroporation ) som effektivt förbättrar hudens kondition och utseende. Med denna kombination kan vi på Technical Skin Clinic minska dina akneärr, ge din hud mer lyster och elasticitet. När vi har gjort små mikroskador i huden slussar vi in vitaminserumet NCTF som består av ett koncentrat av vitaminer, mineraler, antioxidanter  och hyaluronsyra utan konserveringsmedel. På Technical Skin Clinic är det här helt klart en av våra favoriter. Det går jättebra att vara solbrun vid behandlingstillfället men du ska vara försiktig med solning efter din behandling. 

Microneedling & NCTF

för dig i Arvika & Eda med omnejd

microneedling arvika, microneedlin eda

+72%    Minskning av fina                    linjer

+103% Förbättrad                                 hudton

+132% Förbättrad                                 återfuktning

+144% Förbättrad lyster

Vad är Microneedling?

Microneedling är en fraktionerad  nålningsbehandling med 9 fina nålar samt elektroporation. Här på Technical Skin Clinic arbetar vi med nya generationens microneedling som med ny teknik kombinerar både mekanisk microneedling och elektroporation.  Nålarna skapar  mikro-kanaler i huden och elektroporationen öppnar tillfälligt upp cellmembranen i huden . NCTF  vitamincoctail kan därmed slussas ner i huden på en djupare nivå. Själva micronålarna skapar mikroskador som  stimulerar hudens återuppbyggande och läkningsprocess som i sin tur skapar nya hudceller. Allt det här i kombination med  Filorgas näringsrika serum NCTF Vitamincocktail gör att hudens kollagen och elastin förstärks, huden drar ihop sig och får mer elasticitet.  Fina linjer och stora porer minskar samt att akne, acneärr och försämrad hudton förbättras.

NCTF-spruta_redigerad.png


Elektroporering går ut på att serum eller NCTF hamnar i ett elektriskt fält vilket öppnar upp tillfälliga håligheter i cellens membran, igenom vilka serum eller NCTF kan passera in i cellen i samband med microneedling. En helt unik kombination som ger bättre resultat än med enbart en mekanisk microneedling penna.

Vad är Elektroporering?

Vad är NCTF Vitamincocktail?

NCTF Vitamincocktail (New Cellular Treatment Factor) är en naturlig produkt från Filmed by Filorga Laboratoires som tagits fram och utvecklats i årtionden. Det är en komplett anti-ageing produkt som stimulerar cellförnyelse och är framtagen för att ge din hud allt den behöver!

 

NCTF innehåller följande näringsrika ämnen: Vitaminer (stimulerar livsviktiga funktioner i cellerna), mineraler (påverkar cellfunktioner), antioxidant (bekämpar fria radikaler), koenzymer (påskyndar reaktioner i huden), nukleinsyror (aktiverar cellulär kommunikation), aminosyror (stimulerar elastin och kollagen) och fri hyaluronsyra.
 

Dessa ämnen återställer den naturliga förlusten av hyaluronsyra i huden och reparerar vävnad genom att stimulera cellförnyelsen och produktionen av kollagen och elastin samt stoppar fria radikaler. Allt detta bygger upp och stärker din hud samt ger din hy en markant jämnare hudton och hudtextur.

NCTF har funnits över 25 år på marknaden och fler än 1.5 miljoner behandlade patienter!

Före och efter bilder

microneedling eda
microneedling arvika
BokaTid_Vit_MorkBakgrund_120px.png
bottom of page